Dividend update oktober

In de maand oktober hebben we lekker een korte vakantie gevierd in Zeeland. We hebben heerlijk genoten van een weekje aan de kust. Het weer was af en toe regenachtig, maar de regen bleef nooit echt lang hangen en het was heerlijk om na een weekje vrij weer lekker aan de slag te gaan.

Dividendupdate:

Oktober is niet de meest grote maand qua dividendinkomen. Het totaal aan ontvangen dividend is deze maand uitgekomen op €102,63. Van 6 bedrijven heb ik een betaling ontvangen. Annaly Capital en VICI Properties zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van het ontvangen dividend.

Annaly Capital30,46
VICI Properties23,87
Store Capital16,61
Avalonbay Communites13,71
Lam Research9,06
Eastman Chemical8,92

Transacties:

Mijn aankopen zijn deze maand allen gerelateerd aan de gaming industrie. Hiermee voeg ik bedrijven toe die eigenaar zijn zeer bekende titels en daardoor veel trouwe fans hebben.

Dividendverhogingen:

2 antwoorden op “Dividend update oktober”

  1. Fijn, zo’n weekje weg. Ik hoop er met de kerst ook een weekje tussenuit te knijpen. Je hebt interessante aankopen gedaan, MD. Je had Electronic Arts al meen ik? Mijn zoontje wil graag dat ik aandelen Nintendo koop en ik ben voornemens om dat daadwerkelijk te gaan doen. Dividendverhoging van Abbvie is een fraaie opsteker.
    Groet, DKK

    1. Lekker vooruitzicht om misschien een weekje weg te kunnen.

      Ik heb inderdaad inmiddels de nodige bedrijven die actief zijn in games met EA, Activision Blizzard, Nintendo en Tencent. Bedrijven met wat lagere yields dan gebruikelijk in een dividendportfolio, maar ik wil de porfolio wat breder maken dan enkel een pure focus op dividend.

Reacties zijn gesloten.