Koop 8 aandelen Microsoft

Ondanks dat ik me had voorgenomen om even een paar maanden geen aandelen te kopen om onze spaargeld buffer weer naar het gewenste niveau te brengen na de koop van zonnepalen, heb ik in januari toch een koop gedaan.

Alle enige tijd heb ik Microsoft op mijn lijstje staan van bedrijven die ik graag wil toevoegen aan mijn portfolio. In januari is de koers ruim 10% gedaald en heb ik 8 aandelen Microsoft gekocht tegen een prijs inclusief kosten van $294,32. Bij voorkeur wil ik deze positie verdubbelen bij een verdere daling.

Qua dividendinkomsten zet deze belegging niet persé direct zoden aan de dijk, want de yield van Microsoft is ongeveer 0,8%. De koop van 8 aandelen Microsoft gaat op jaarbasis $19,84 aan extra dividend opleveren.

2 antwoorden op “Koop 8 aandelen Microsoft”

Reacties zijn gesloten.