Dividend update juli

De maand juli is voorbij gevlogen. Op het werk is het druk, omdat ik ook werk erbij doe van collega’s die op vakantie zijn. Daarnaast besteden we nog best veel tijd aan het bezoeken van meubelzaken, want we hebben nog steeds een mooie kledingkast en bank nodig.

Dividend update:

In juli is €187,24 aan dividend ontvangen. Van 8 bedrijven is een betaling op de rekening gestort. Enagas, Simon Property Group en Annaly Capital zijn de grootste betalers deze maand.

Enagas56,5
Simon Property Group38,0
Annaly Capital29,6
Aegon18,0
Store Capital15,2
Avalonbay Communites13,5
Eastman Chemical8,7
Lam Research7,7

Transacties:

Dividendverhogingen:

Geen

3 antwoorden op “Dividend update juli”

 1. Mooie maand. Hoe is je stijging tov vorig jaar?

  AT&T wacht ik nog even af, de koers lijkt te stabiliseren. Als er meer bekend wordt over het vervolg, besluit ik of ik het hou of verkoop

  1. Ik sluit niet uit dat na de splitsing AT&T ooit weer terugkeert in mijn portfolio, want het bedrijf blijft in staat om een mooie cashflow te genereren voor de aandeelhouders.

   Hoofdreden voor mij om afscheid te nemen is toch meer dat na een splitsing ik een kleine positie in T krijg een een hele kleine positie in TimeWarner/Discovery. In eerste instantie was ik van plan om de positie gewoon aan te houden, maar uitendelijk zou ik dan waarschijnlijk een TimeWarner/Discovery positie van rond de EUR300 krijgen en AT&T rond de EUR800 en dat is me eigenlijk net iets te klein in combinatie met de onduidelijkheid die ik zelf heb over hoe de 2 bedrijven er straks uitzien en wat per saldo als dividend uitgekeerd gaat worden.

   Daarom kies ik er nu voor om even uit te stappen en later nog eens te evalueren hoe AT&T het doet na de splitsing.

   1. Duidelijkheid in het AT&T dividend lijkt iets waar veel mensen op zitten te wachten. Tijd om alvast eens rond te kijken naar alternatieven (aangezien AT&T een flink dividend betaalt).

Reacties zijn gesloten.