Dividend update mei

Voor ons is mei een hele drukke maand geweest, want we zijn eindelijk verhuisd naar onze nieuwe woning. In mei zijn we dus druk bezig geweest met klussen. Vooral op het einde was het heel druk, want toen waren we bezig om de laatste klusjes in het nieuwe huis af te ronden, terwijl we in onze oude woning alles aan het inpakken waren als voorbereiding op de verhuizing.

Op zo’n moment liggen er altijd weer trapjes, gereedschap of schoonmaakspullen in de verkeerde woning en is er weer een ritje nodig om de missende spullen te halen.

We zitten nu in fase dat er eindelijk meer punten van de to-do lijst afgaan dan dat we er aan toevoegen en dat geeft wel weer rust. Het is toch altijd weer een aparte ervaring dat ondanks een goede voorbereiding er toch ook altijd weer heel veel dingen zijn waar niet aan is gedacht of dat werkzaamheden wel zijn gedaan.

Dividendupdate:

Mei is doorgaans een bijzonder goede maand qua dividendinkomsten, omdat veel Europese bedrijven een dividend uitkeren in deze maan. Ook dit jaar is dit weer het geval door de uitbetaling van het jaardividend van l’Oreal, Münchener Rück, TKH Group en Nestlé.

In totaal hebben 8 bedrijven een dividend aan mij uitgekeerd in mei voor een totaalbedrag van €198,38. Münchener Rück is de grootste uitkeerder en is verantwoordelijk voor ongeveer een derde van dit bedrag.

Dividend in cijfers:

Münchener Rück68,60
Nestle27,40
TKH Group26,00
AT&T18,18
Kinder Morgan18,15
l’Oreal16,00
AbbVie14,99
Synchrony Financial9,06

Transacties:

Dividendverhogingen:

geen