Dividend update maart

Het is alweer bijna een maand april dus de hoogste tijd voor een update over maart. Maart is niet veel anders geweest dan andere maanden: veel wandelen. Wat deze maand wel anders was is dat wij de verkopers van onze nieuwe woning hebben aangegeven dat zij het huis eerder kunnen opleveren, omdat hun nieuwbouw woning eerder is opgeleverd.

Wij zijn ingegaan op het voorstel van eerdere oplevering, omdat we nu inmiddels bijna een jaar wachten op de opleverdatum en we echt graag willen verhuizen. Hierdoor zijn we in maart weer druk geweest met extra regelwerk rondom alle afspraken die we al hadden staan en zijn we ook met de kopers van onze woning overeengekomen dat zij de onze woning eerder opgeleverd krijgen. Scheelt weer in de dubbele lasten.

Dividendupdate:

In maart heb ik van 9 bedrijven een betaling ontvangen. De top 3 bestaat uit Enbridge, Pfizer en Gilead Sciences. In totaal heb ik €117,02 aan dividend ontvangen in maart.

Dividend in cijfers:

Enbridge32,90
Gilead Sciences18,19
Pfizer16,41
Royal Dutch Shell13,96
Qualcomm11,04
Unilever9,82
Aflac9,04
UnitedHealth Group4,22
Electronic Arts1,44

Transacties:

Dividendverhogingen:

Slot:

Volgende maand zitten we vlak voor de verhuizing. Ik heb er dus voor gekozen om volgende maand geen aankoop te doen en het geld deze keer te gebruiken voor de kosten van het verhuisbedrijf en de kosten van de bouwmarkt.

2 antwoorden op “Dividend update maart”

  1. Heel slim om je inleg een maandje te gebruiken voor je nieuwe huis. Een verhuizing incl wat klussen kost aardig wat. Succes alvast met de verhuizing!

    1. Klopt, er zijn heel veel extra kosten in de maand van overdracht met betrekking tot de kosten van alle betrokken partijen en alle kosten voor het klussen en hier en daar wat meubels vervangen.

      Het heeft dus in mijn ogen niet veel zin om deze en misschien ook volgende geld te storten op de beleggingsrekening en aan de andere kant geld van de spaarrekening te halen.

Reacties zijn gesloten.