Dividend update april

In april hebben we thuis weer meer rust kunnen vinden. Het mooie weer helpt hierin enorm. Het is super lekker om een mooie wandeling in de natuur te maken terwijl het lekker zonnig is.

Dividend update:

In april heb ik €377,77. Dit is bijna 250% meer dan een jaar geleden. Het verschil komt voornamelijk door Rio Tinto en Essity. Deze bedrijven betalen 1x per jaar dividend en waren vorig jaar nog geen onderdeel van mijn portefeuille.

Van 10 bedrijven heb ik dividend ontvangen in april. Rio Tinto, Essity en Nestlé zijn de grootste 3 betalers.

Dividend cijfers:

Rio Tinto148,91
Essity49,55
Nestle40,43
Annaly Capital33,43
Ahold Delhaize26,00
VICI Properties25,18
Store Capital18,28
Avalonbay Communites14,56
Eastman Chemical13,15
Lam Research8,28

Transacties:

Dividendverhogingen:

2 antwoorden op “Dividend update april”

  1. Zo dat is een flinke toename! Die van Rio is een mooie. Het verbaasde mij dat ik toch hun speciale dividenduitkering kreeg, ondanks dat ik pas recent het aandeel heb gekocht. Toch mooi meegenomen 🙂

    1. Het dividend van Rio Tinto was ook hoger dan ik had verwacht. Aangezien het een cyclisch bedrijf is kan het volgend jaar ook weer een stuk lager zijn en dan zorgen voor een daling in mijn dividendinkomsten.

Reacties zijn gesloten.