Dividend update februari 2022

De maand februari was een best lastige maand bij ons thuis. Mijn vrouw is half Oekraïense en alle familie van de moeder van mijn vrouw wonen in Oekraïne. Wel woont de familie gelukkig allemaal in het westen en zijn ze relatief veilig.

Sinds er oorlog is uitgebroken is onze nachtrust een stuk minder geworden en zijn we overdag ook best veel bezig met het volgen van het nieuws. Nu de oorlog een paar weken bezig is hebben we inmiddels weer een betere balans gevonden, maar het blijft lastig om niet de hele dag alleen maar met het actuele nieuws bezig te zijn.

Dividend update februari:

Zoals gebruikelijk voor mij is de 2e maand van het kwartaal relatief beperkt qua dividendinkomsten. Net als vorig jaar zijn er 4 bedrijven die dividend hebben uitgekeerd voor een totaal bedrag van €102,75. Dit is 100% meer dan vorig jaar. Met name doordat ik de posities in een aantal bedrijven die uitbetalen in februari heb uitgebreid ten opzichte van vorig jaar.

AbbVie34,67
Kinder Morgan31,06
Bristol-Myers Squibb27,34
Synchrony Financial9,67

Naast de dividendinkomsten heb ik €101,25 winst gemaakt op een in januari geschreven put Unilever P44 FEB. Deze put is waardeloos afgelopen in februari.

Transacties:

Geen

Dividendverhogingen:

6 antwoorden op “Dividend update februari 2022”

  1. Ondank de kleine maand toch een mooie verdubbeling t.o.v. vorig jaar.
    Succes met het Oekraïne-verhaal, want wat daar allemaal gebeurt is te schandalig voor woorden. Hopelijk blijft je schoonfamilie ongedeerd.

  2. Een mooi resultaat! Ben zelf ook een tevreden houder van Abbvie en Bristol Meyers Squibb 🙂

    Veel sterke met de situatie in Oekraïne en je schoonfamilie,
    NMW

Reacties zijn gesloten.